FENERBAHÇE

Selçuk Şahin Fenerbahçe için duacı!

Selçuk Şahin, şampiyonluk yarışında 12 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında daha şanslı olduğunu iddia etti..

Selçuk Şahin Fenerbahçe için duacı!

Fenerbahçe formasını uzun yıllar giyen Selçuk Şahin, "İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur. Kadro kalitesi ve camiasıyla bunu hak ediyorlar" dedi.

Devre arasında Gençlerbirliği ile anlaşan Selçuk, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdüreceğini Galatasaray'ın ise şansının kalmadığını söyledi.

Selçuk Şahin ilk idmanına çıktı


Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile kendisinin kaptanlığa kadar yükseldiği Fenerbahçe takımının şampiyonluk yarışı içinde olduğunu belirten Selçuk, sarı-lacivertli ekibin form tuttuğunu ve iyi oynamaya başladığını, siyah-beyazlı takımın ise sezon başından beri etkili futbol sergilediğini vurguladı.

Selçuk Şahin

AA muhabirine açıklamada bulunan Selçuk, şöyle konuştu:

"Devre arasında da söylemiştim, Galatasaray ile 10 puan fark vardı. Galatasaray'ın yarış dışı kaldığını düşünüyorum, önünde iki takım, bu kadar puan farkı... Bir takım olsa belki. Devre arasından sonra biraz daha puan kaybı yaşadılar. Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar gider. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur. Kadro kalitesi ve camiasıyla hak ediyorlar."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER