SÜPER LİG

Şekip Mosturoğlu'ndan teşvik itirafı

Şike soruşturmasında kilit rol oynayan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun şok ifadesi.

Şekip Mosturoğlu'ndan teşvik itirafı

Fenerbahçe yönetiminin Trabzonspor maçı öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi gönderdiği yönündeki itirafları ile şike soruşturmasında kilit rol oynayan F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun ifadesine ulaştık.  
 
 
Soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Mosturoğlu'nun ifadeleri, Aziz Yıldırım'ı tutuklamaya götüren en başlıca delil de olmuştu. Mosturoğlu, ifadesinde Eskişehirspor- Trabzonspor maçına şike parası gönderildiği yönünde yalnız kendisinin değil, başka yöneticilerin de duyumu olduğunu söyledi. Hatta Cihan Kamer ve Murat Özaydınlı'nın adını verdi.

 
Para birimini bilmiyorum


Mosturoğlu'nun itiraf niteliğindeki şok açıklamaları şöyle:  
 
"F.Bahçe'nin, Trabzon maçı için Eskişehir'e teşvik vermesi meselesinde, benim bizzat şahit olduğum bir husus yoktur ancak duyumlarım vardır. Benim dışımda bazı yönetim kurulu üyeleri de bu hususu duymuştu. Bu yönetim kurulu üyeleri Kamer ve Özaydınlı'dır. Ancak kim götürdü, kimlere götürdü, ne kadar götürdü bilmiyorum. Böyle bir şeye karışmam mümkün değildir, bir buçuk rakamını duydum. Ancak para birimi olarak Türk parası mı, döviz mi kastediliyor bilmiyorum."

Arkadaşı haber vermiş

Kendilerine yönelik yapılan operasyondan ne şekilde haberdar olduğu da sorulan Şekip Mosturoğlu bu soruya şöyle cevap verdi:  
 
"Benim çocukluğumun geçtiği mahallede Şevki isminde bir arkadaşım var. Kendisinin organizedeki bir polis arkadaşı 'Fenerbahçe'yle ilgili bir çalışma yapıyoruz, küme düşecek' demiş. Görüştüğümüzde konuyu bana söyledi. Ciddiye alıp Aziz Başkan'la görüştüm. Bu şekilde olaydan haberimiz oldu." 
 
Fotomaç

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER