MOTOR SPORLARI

Schumacher heyecanla bekliyor

Michael Schumacher, sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix öncesinde, Yılbaşı'nı bekleyen çocuk gibi heyecanlı olduğunu ifade etti.

Schumacher heyecanla bekliyor

2006 sezonu sonunda pistlere veda eden 41 yaşındaki Alman pilot, önümüzdeki hafta sonunda üç yıl aranın ardından yarışmayı büyük bir sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.

Schumacher, "Nihayet sezon başlıyor! Kendimi Yılbaşı'nı iple çeken çocuk gibi hissediyorum. Geri dönme kararım, sanki çok uzun zaman önceymiş gibi geliyor" dedi.

Formula 1'de yeniden yarışmayı düşünmenin keyif verici olduğunu söyleyen Mercedes GP pilotu, "Aslında bu fırsatı reddedecektim ancak bazen işler değişiyor ve doğru şartlar bir araya geliyor. Kendimi, eskisinden daha yenilenmiş hissediyorum" diye konuştu.

Schumacher, "Fiziksel olarak mükemmel derecede hazırım. Daha da önemlisi, enerjim tamamen geri geldi. 2006'da veda ettiğimde, enerjim tükenmişti. Şimdi bataryalar yeniden tümüyle şarj oldu. Zorluklara göğüs germeye hazırım. Yalnızca Formula 1, beni cezbedecek en yüksek seviyede rekabeti sağlıyor" dedi.

SCHUMACHER'İN BAHREYN İÇİN TAHMİNİ[page_end]

Her ne kadar tahminde bulunmak zor olsa da Mercedes GP'nin Bahreyn'de rekabetçi bir yarış çıkaracağına inandığını kaydeden Alman pilot, "Sezon öncesi testlere bakarak tahminde bulunmak her zaman zordur. Bu yıl her zamankinden de daha zor. Fakat Barselona'daki sontestler bize, rekabetçi olacağımızı gösterdi" ifadelerini kullandı.

Bahreyn'de araca ekstra performans sağlayacak yeni praçalar kullanacaklarını da söyleyen Schumacher, "Sezonun başında öndeki grupta olmak önemli. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER