GALATASARAY

Schalke maçında Galatasaray'da 2 yıldız kadroda yok

Galatasaray'ın Schalke ile Almanya'da oynayacağı maçın kadrosunda Eren Derdiyok ve Fernando yer almadı.

Schalke maçında Galatasaray'da 2 yıldız kadroda yok

Galatasaray'da ameliyat edilen Emre Akbaba ve Nagatomo'nun yanı sıra sakatlıkları süren Eren Derdiyok ve Fernando da kadroda yer almadı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, grubun dördüncü maçında yarın Almanya'da Schalke 04'e konuk olacak. 

Son  maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı temcilcimiz, gruptan çıkma yolunda mutlak kazanması gereken maçta 4 önemli futbolcusundan faydalanamayacak. Emre Akbaba, Nagatomo, Eren ve Fernando Almanya'ya götürülmedi. 

Gelsenkirchen kentindeki AufSchalke Arena'da oynanacak maç, yarın (6 Kasım) TSİ 23.00'te başlayacak. Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonundan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart üstlenecek. Andrew Dallas ile Nicholas Walsh'ın ilave yardımcı hakem olacağı mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Francis Connor yapacak.

Olaylı derbi sonrası Mustafa Cengiz suskunluğunu bozdu

Galatasaray’ın Almanya yolculuğu öncesi kamp kadrosunda yer alan oyuncular şu şekilde: Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER