DÜNYADAN FUTBOL

Sarri Kepa'yı kulübeye çekmeyi başardı

Manchester City ile oynanan Lig Kupası final maçında, teknik direktörü Sarri'nin oyundan almayı başaramadığı genç file bekçisi Kepa, ligde oynanan Tottenham karşılaşmasında kızağa çekildi.

Sarri Kepa'yı kulübeye çekmeyi başardı

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Londra derbisi oynandı. Ligdeki son dört maçının üçünü kaybeden Chelsea, zirve mücadelesi veren Tottenham Hotspur'u konuk etti.

GÖZLER KEPA'DAYDI

Gözler, Manchester City ile oynanan Lig Kupası final maçında, teknik direktörü Maurizio Sarri ile gerginlik yaşayan genç file bekçisi Kepa Arrizabalaga'daydı.

KIZAĞA ÇEKİLDİ

Chelsea'nin İtalyan teknik direktörü Sarri, Kepa'yı yedek soyundurdu. Kepa, maçı Sarri'nin arkasında oturarak takip etti. 

CHELSEA KAZANDI

Maçtan galip ayrılan ise Chelsea oldu. Pedro'nun 57. dakikadaki golüyle öne geçen Chelsea, Kieran Trippier'in kendi kalesine attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

2 HAFTALIK MAAŞINDAN MAHRUM KALACAK

Chelsea kulübü, Manchester City maçında oyundan çıkmayı ısrarla reddeden Kepa'nın 1 haftalık maaşından mahrum kalacağını açıklamıştı.

KEPA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Kepa, "Hocamdan, Willy'den, diğer bütün takım arkadaşlarımdan ve camiadan özür diliyorum. Hatamdan ders alacağımı ve olası bir cezayı kabul edeceğimi belirtmek istiyorum." derken, Sarri de şunları söylemişti. 

SARRİ NE DEMİŞTİ?

"Kepa ile konu hakkında konuştuk. Sahada bir anlaşmazlık oldu ama hata yaptığının ve davranışlarının farkında. Kulüple bağlantılı herkesten özür diledi. Bundan sonra ceza alıp almayacağına kulüp karar verecek. Benim için bu tartışma bitmiştir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER