DÜNYADAN FUTBOL

Santa Cruz Serie A yolunda

Adı Bursaspor, Kasımpaşa ve Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anılan Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz, Serie A'nın yolunu tutuyor..

Santa Cruz Serie A yolunda
Adı Bursaspor, Kasımpaşa ve Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anılan Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz, Serie A'ya gitmeye karar verdiğini ve Bologna'ya transferinin büyük ihtimalle sonuçlanacağını belirtti.

Son olarak Malaga'da kiralık olarak forma giyen ve Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki golcü, geleceği hakkında İtalyan basınına açıklama yaptı.

Santa Cruz Bologna'ya transferiyle ilgili, "Pozitif sonucun bir adım uzağındayız. Bologna ile yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Büyük bir sorun çıkmayacağına karşı inancım sonsuz. Benimle ilgilenen Alman Kulübü'be birinci tercihimin Bologna olduğunu söyledim. Bologna'nın teklifini beğendim ve işin ekonomik yönü benim için önemli değil. Kendimin ve ailemin süreceği hayat tarzıyla daha çok ilgileniyorum ve Bologna güzel bir şehir. Ayrıca, Türkiye'den de teklif aldım fakat İtalya'yı tercih ettim ve birkaç saat içinde anlaşmanın tamamlanmasını umuyorum" dedi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER