SPOR MEDYASI

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'e eleştiri!

A Milli Takımımızın Galler'e 2-0 yenilmesinin ardından spor yazarı Şansal Büyüka, Şenol Güneş'i eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'e eleştiri! - Sayfa 1

Milli takımı, Euro 2020’ye “final” diye yolladık, iki maçta boyumuzun ölçüsünü aldık. Hem de gol atamadan, puan alamadan... Koca bir sezon Avrupa’nın tozunu atan “Bizim çocuklar”a ne oldu? Nerede kaldı son 20 yılın altın kuşağı?

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'e eleştiri! - Sayfa 2

Avrupa’ya imzasını atıp, mührünü basan “Bizim çocuklar”, Türk Milli Takımı formasıyla bu kadar geriye gidiyorlarsa, bu kadar çekingen, korkan ve etkisiz kalıyorlarsa, sormak lazım; marifet acaba yabancı hocalarda mı?

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'e eleştiri! - Sayfa 3

Fransa‘da Neymar’ı, M’Bappe‘yi sollayan Burak Yılmaz, ay-yıldızlı forma ile duruyorsa, sezon içinde Milan‘a bir maçta 3 gol atan Yusuf Yazıcı bu kadar kötü oynuyorsa, İtalya‘da, İngiltere‘de tarih yazan Merihli, Çağlar’lı savunma iki maçta 5 gol yiyorsa, Hakan Çalhanoğlu, İtalya‘daki futbolunun yüzde 10’unu milli takımda oynamıyorsa bu işte bir değil, birçok yanlış var demektir.

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'e eleştiri! - Sayfa 4

Şenol Hoca kusura bakmasın; başlangıcı Merih yerine Kaan Ayhan ile yaparak, sonlarda hücumun en etkili adamı Cengiz Ünder‘i kenara alarak, belki de yenilgiyi ve Euro 2020’ye vedayı hazırlayan çok feci iki tercih yanlışına imza attı.