1.LİG

Şanlıurfaspor sahasında yenilmiyor

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, bu sezon sahasındaki yenilmezlik unvanını sürdürdü.

Şanlıurfaspor sahasında yenilmiyor

GAP Arena'da oynadığı 5 maçta, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puan toplayarak, evinde başarılı bir performans sergileyen Şanlıurfa ekibi, deplasmanda ise henüz puanla tanışamadı.

Güneydoğu temsilcisi, evindeki 3 galibiyeti de Edinho'nun golleriyle elde etti. İç sahadaki maçlarda sırasıyla Adanaspor ile 0-0, Göztepe ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, Giresunspor ve Denizlispor'u 1-0, Balıkesirspor'u ise 2-0 yendi.

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçının dakika dakika canlı anlatımıFenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe (FB) - Galatasaray (GS) derbisi hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kulübün futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor maçında 10 kişi kalmalarına rağmen takımın iyi mücadele ettiğini söyledi.

İç sahada başarılı bir grafik çizdiklerini ancak deplasmanda aynı başarıyı sergileyemediklerini vurgulayan Geçgel, "Haftaya dış sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, deplasman fobimizi yenmek istiyoruz. Balıkesirspor maçında tüm olumsuzluklara rağmen alınan 3 puan bizi mutlu etti. İnşallah bu galibiyet serisinin başlangıcı olur" diye konuştu.

Şampiyonluk için tüm kentin birlik olması gerektiğini vurgulayan Geçgel, taraftardan ve iş adamlarından daha çok destek beklediklerini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER