ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar Ligi öncesi yayın krizi!

Şampiyonlar Ligi'nde Ay-Yıldızlı bayrağı en çok taşıyan takım olan Galatasaray, açılışı Lokomotiv Moskova ile yapacak. Fatih Terim ve öğrencileri yeni bir zafer peşinde olacak. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçın başlamasına saatler kala yayın krizi henüz çözülemedi. Eğer kriz çözülmezse Şampiyonlar Ligi Türkiye'de tarihte ilk defa yayınlanmayacak.

Şampiyonlar Ligi öncesi yayın krizi!

Süper Lig'in son şampiyonu, Türkiye'nin Kupa 1'deki tek temsilcisi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına başlıyor. Sarı-kırmızılılar bugün Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak.

D Grubu ilk maçı 22.00'de başlayacak ve TT Stadı'nda oynanacak. Artan döviz kuruyla birlikte Avrupa Ligi ve milli maçlarda yaşanan yayın krizi Şampiyonlar Ligi'ne de sıçradı. Gazetemiz baskıya girdiği sırada dünyanın kulüpler bazında en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'de bir yayıncısı yoktu. Süper Lig'in haklarını elinde bulunduran beIN Sports'un Şampiyonlar Ligi'nin haklarını alacağı uzun süredir konuşuluyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İki sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Galatasaray, bu arenada 15. tecrübesini yaşayacak. Türkiye'nin en çok Şampiyonlar Ligi maçına çıkan takımı olan Galatasaray, Beşiktaş (7), Fenerbahçe (6), Trabzonspor (1) ve Bursaspor (1) toplamıyla durumu eşitleyecek.

RUSLAR ÜSTÜN : Türk ve Rus ekipleri bugüne dek Avrupa 38 kez karşılaştı. Temsilcilerimiz 8 galibiyet alırken Ruslar 18 kez güldü, 12 maç berabere bitti. Bizimkiler 27 gol atarken rakip takımlardan 50 gol geldi. Galatasaray, 8 kez karşılaştığı Rus temsilcilerini bir kez yendi, onu da Lokomotiv'e karşı 2-0 ile aldı.

UEFA takımlara para akıtıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER