SÜPER LİG

Samet Aybaba gençlerini buldu!

Bu ikili teknik direktör Samet Aybaba'nın gözüne girmeyi başardı.

Samet Aybaba gençlerini buldu!
Samet Aybaba, Oğuzhan Özyakup ile Hasan Türk'ü yere göğe sığdıramadı: ''Her geçen gün daha iyiye gidiyorlar, çıktıkları her idmanda kendilerine bir şeyler katıyorlar''
 
 
Kara Kartal'ın Arsenal'den 600 bin Euro karşılığında transfer ettiği Oğuzhan Özyakup ile altyapıdan yükselen Hasan Türk, teknik direktör Samet Aybaba'nın gözüne girmeyi başardı.

Bu senenin, genç futbolcular için tarihi bir sezon olduğunu dile getiren Samet Aybaba, "Büyük bir takımda genç futbolcuların bu kadar şans bulması alışıldık bir durum değildir. Gençler için tarihi bir sene olacak. Onlara fırsatlar tanıyacağız. Bu noktada Oğuzhan ile Hasan Türk'ü ayrı bir yere koymak gerekiyor. İkisi de gerçekten bizi umutlandırıyor. Her antrenmanda daha çok çalışıyorlar, idmanlarda birşeyler öğrenmek için mücadele ediyorlar. Bu şekilde mücadele ettikleri sürece biz de onlara gereken desteği vermekten çekinmeyeceğiz" yorumunda bulundu.

Baskı yok Genç futbolcuların üzerinde baskı olmadığını belirten Aybaba, "Taraftarların da genç futbolculara sahip çıkacağını ve onlara destek vereceğine yürekten inanıyorum" ifadesini kullandı.
Yorumlar