FENERBAHÇE

Salih Uçan'dan büyük vefa

Fenerbahçe'de forma giyen Salih Uçan, bir vefa örneğine imza attı.

Salih Uçan'dan büyük vefa

Fenerbahçe'de forma giyen Salih Uçan, eski Bucasporlu Mehmet Batdal, Hasan Kabze, Çağlar Akbaba, Ahmet Burak Solakel, Bekir Yılmaz, Sercan Kaya ve Koray Arslan ile birlikte bir vefa örneğine imza attılar.

Bucaspor’un altyapısından yetişip burada profesyonel olan 8 futbolcunun ekonomik olarak zor günler geçiren Buca Futbol Akademisi’ne sahip çıkma kararı aldığı öğrenildi.

Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde yaklaşık 1000 öğrencinin eğitim gördüğü Akademi’nin sıkıntılarına kayıtsız kalmayan futbolcuların, öğrencilere malzeme yardımında bulunacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano'da şok gelişme!

Şu anda Ankaragücü forması giyen Sercan Kaya’nın ön ayak olduğu kampanyada oyuncuların çocuklara bir de otobüs tahsis etmek istediği vurgulandı. Futbolcuların, paraları Sercan’ın hesabına göndereceği, tecrübeli futbolcunun antrenman gereçleri, eşofman ve forma gibi ihtiyaçları temin edip kulübe yollayacağı bildirildi. Kampanyaya altyapıdan yetişen başka isimlerin de katılması bekleniyor.

Buca Futbol Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ülgen eski futbolcuların duyarlılığı karşısında büyük mutluluk yaşadığını söyledi. “Hepsi bizim evladımız” diyen Ülgen, “Ahde vefanın en güzel örneğini yaşıyoruz. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bucaspor camiası olarak bu sezonu birlik ve beraberlik sezonu olarak adlandırıyoruz. Buca Futbol Akademisi gelecek desteklerle yeni yıldızlar yetiştirecek, bu fabrikanın bacası her zaman tütecek. Evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER