1.LİG

Sakaryaspor transferde şoka uğrattı

Tuncay Şanlı'nın takımı Sakaryaspor, Bodrumspor'un 10 bin TL'ye aldığı golcü futbolcu Mümin Aysever'i şok ücretle transfer etti

Sakaryaspor transferde şoka uğrattı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 10 bin TL'ye aldığı gol silahı Mümin'i Tuncay Şanlı'nın çalıştırdığı Sakaryaspor'a 350 bin TL'ye sattı. Bu transfer Bodrum'da tepkilere sebep oldu.

Üçüncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un en etkili gol silahı Mümin'i 3'üncü Grup'un iddialı ekibi Sakaryaspor'a satması tepkilere sebep olurken Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, 10 bin TL'ye aldıkları bir futbolcuyu 350 bin TL'ye satarak kulübü mali açıdan rahatlattıklarını söyledi.

Mümin'in ilk yarı sonunda Sakaryasporlu yöneticilerle anlaştıktan sonra kendilerine gelip, "Ben gariban bir ailenin çocuğuyum. Hayatımın teklifini aldım. Zaten sezon sonunda mukavelem bitiyor, hiç olmazsa kulübüme de para kazandırayım" diye izin istediğini belirten Başkan Rıza Karakaya, ilk etapta olumsuz yanıt vermelerine rağmen daha sonra bu transferi onayladıklarını açıkladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER