SPOR MEDYASI

Sabri Sarıoğlu gol attı sosyal medya coştu

Sabri'nin başarılı futbolu ve golü sosyal medyada gecenin en çok konuşulan olayları arasına girdi.

Sabri Sarıoğlu gol attı sosyal medya coştu - Sayfa 1

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, Atiker Konyaspor maçında attığı golle takımına 3 puan kazandırdı. Bu gol aynı zamanda Sabri'nin Süper Lig'de 5.5 yıl aradan sonra attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti. Sabri'nin başarılı futbolu ve golü sosyal medyada gecenin en çok konuşulan olayları arasına girdi.

Sabri Sarıoğlu gol attı sosyal medya coştu - Sayfa 2

Galatasaray, deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 yenerken, karşılaşmanın en çok konuşulan ismi Sabri Sarıoğlu oldu. Maçın 51. dakikada Rodrigues'in pasını golle sonuçlandıran Sabri Sarıoğlu, ligde yaklaşık 5 yıl sonra gol atma başarısı gösterdi. Sabri, en son 2011-2012 sezonunda, 31 Mart 2012 tarihinde Orduspor'a gol atmıştı. Tecrübeli futbolcunun uzun aradan sonra gol atması sosyal medyada gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Maç sırasında ve sonrasında binlerce tweet atıldı ve caps yapıldı. İşte onlardan bazıları:

Sabri Sarıoğlu gol attı sosyal medya coştu - Sayfa 3

*Ya Sabri gol atmış da iyi misin diye merak ettim. ‏*Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'deki en son golünü 1750 gün önce Orduspor'a atmıştı. Valla 1750 gün ile emekli olmayı hak eder bu adam.

Sabri Sarıoğlu gol attı sosyal medya coştu - Sayfa 4

*Sabri Bey ne yapıyorsunuz? *Sabri Sarıoğlu maç kazandıran golü atıyor ya... İyi geceler:( *Sabri Sarıoğlu en son gol attığında benim sevgilim vardı.