FUTBOL

Ryan Babel'den çok konuşulacak itiraf!

Galatasaray'ın transfer teklifinde bulunduğu Hollandalı futbolcu Ryan Babel, UEFA Uluslar Ligi'nde Portekiz ile karşılaşacakları mücadele öncesinde Daily Mirror gazetesine verdiği özel röportajda çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Ryan Babel'den çok konuşulacak itiraf!

32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, insanların kendisini beğenmemesine isyan ederken kariyeriyle ilgili de gündem yaratan itiraflarda bulundu.

"İnsanlar beni sevmiyor"

"Daha önce Ajax, Liverpool ve Beşiktaş gibi takımlarda oynadım. Hepsi Avrupa'nın büyük kulüpleri. Uzun süredir de milli takımda ülkem adına oynuyorum. Ama tüm bunlara rağmen insanlar kadroya bile alınmamam gerektiğini düşünüyor. Bunu taraftarlar ve medyaya baktığımda fark edebiliyorum. Şu anda da bu konuya parmak basmak istiyorum. Zira artık sessiz kalabileceğimi düşünmüyorum. Görüyorum ki hiç kimse benden hoşlanmıyor. "

"Futbolculuğumdan şüphe ettim"

"Liverpool'da oynarken Hollanda Milli Takımı'na hep seçiliyordum. Ne var ki takımdan ayrıldıktan sonra 2011 ile 2017 yılları arasında hiç ülkem adına oynayamadım. Kariyerimin bu dönemi, mental problemlerle geçti. Zira doğru dürüst bir futbolcu olup olmadığımdan emin değildim. Eğer her 10 kişiden 9'u futbolda iyi olmadığınızı söylüyorsa kendinizi kötü hissedersiniz."

"Paranın peşinden koşmaya karar verdim"

"Kariyerimin en iyi döneminde kimse beni transfer etmek istemedi. Tek bir kulübün bile bana ilgisi olmadı. Menajerim de bunun üzerine kulüp yöneticileriyle temasa geçip neden beni istemediklerini sordu. Cevap hep aynıydı: 'İyi futbolcu ama bize göre değil.' Bunu hep yaşayınca güveniniz yere seriliyor. En sonunda bu durumu olduğu gibi kabul etmek zorunda kaldım ve paranın peşinden koşmayı seçerek Birleşik Arap Emirlikleri'ne transfer oldum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER