SPOR MEDYASI

Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e sert gönderme

Fatih Terim'e yönelik sert bir yazı yazan Rüştü Reçber, bomba sözler söyledi.

Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e sert gönderme

Hürriyet yazarı Rüştü Reçber, bugünkü köşe yazısında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sert bir dille eleştirdi.

İşte o yazının bir bölümü:

Sevgili hocam... 2-0 kazandığımız Kosova maçından sonra düzenlediğiniz basın toplantınızı dikkatle izledim. Ve, “Yine yaptı yapacağını” dedim. İki uçlu mesaj vermeyi ve sonra bunu kullanmayı o kadar çok seviyorsunuz ki... Önceki gün de daha önce verdiğiniz mesajların meyvesini yemeye çalıştınız, ama olmadı.

Fatih Terim

İMPARATOR HİKAYESİ

Hocam bir hikaye vardır. Siz de bilirsiniz; çok meşhurdur çünkü: İmparatorun biri, dünyada eşi benzeri olmayan bir elbise ister. İmparatorluğun her yerinden terziler gelip, elbiselerini sunar, fakat imparator hiçbirini beğenmez. Derken bir gün, bir başka terzi çıkagelir ve “Size muhtaşem bir elbise diktim imparatorum” der. İmparator, şaşkınlıkla bakar ve “Hani, elbise nerede” diye sorar. Terzi de bunun üzerine, “Burada efendim. Bu elbiseyi sadece çok akıllı insanlar görür” diye cevap verir. İmparator, çaresiz, “Muhteşem bir elbiseymiş. Hadi bana giydir” der.

AYNANIN KARŞISINA GEÇİN

Terzi, hemen imparatoru soyar ve olmayan elbiseyi varmış gibi ona giydirir! ‘Muhteşem elbisesi’yle sokağa çıkan imparator, halkını selamlar. Ancak bir müddet sonra insanların kendisine gülmeye başladıklarını görür. Derhal şatosuna döner ve bir aynanın karşısına geçer. Evet, gerçek çırılçıplak karşında durmaktadır: İmparator çıplaktır! Demem odur ki sayın hocam, siz de aynanın karşısına geçip bir bakın..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER