FENERBAHÇE

Rüştü Reçber'den çok konuşulacak Pendik itirafı!

Türkiye Kupası'nda Pendikspor'a elendikten sonra Fenerbahçe taraftarı tarafından dövülen Rüştü Reçber 17 yıl sonra dayak olayını anlattı.

Rüştü Reçber'den çok konuşulacak Pendik itirafı!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Rüştü Reçber, Goal.com'a verdiği röportajda çok önemli açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'den ayrılışı ve Pendik yenilgisi sonrası taraftardan yediği dayağı anlatan Reçber, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

İşte Reçber'in çok konuşulacak sözleri:

"Bu tarz elenişler Avrupa'da normal. Örneklerini görüyoruz. Ancak bizdeki çok büyütüldü. Zaten Galatasaray'ın başarılı dönemiydi. Taraftarımız bizden de beklenti içindeydi. Yenildik döndük. Aziz Yıldırım ABD'deydi. İçlerinde şimdiki Sivas başkanı Otyakmaz'ın da olduğu bir grup tesislere geldi. Ellerinde silahlarla bizi bekliyorlardı. Tesislerde de kimse yoktu. Düşünebiliyor musunuz?"

Rüştü Reçber Fatih Terim için öyle bir tabir kullandı ki


"Gittim yanlarına ne istediklerini sordum. Bizlerin de onlar gibi üzgün olduğunu ilettim. Sorunu çözdük sanarak tesislerden ayrılırken kavga olayı gerçekleşti. Bu şahıslar daha sonra bizimle beraber deplasman uçağında bile yer aldılar. Bu nasıl mümkün olabilir? Kafamda sorular vardı. Daha önce de söyledim. Bir kulüp başkanının haberi olmadan oraya nasıl girebilirler? Artık nasıl anlarsanız anlayın."

Rüştü Reçber, futbolu Fenerbahçe'de bırakma planlarının olmadığını yine iç çekerek anlatıyor. "Başkan Aziz Yıldırım'la görüştüm. 'Bir sene daha oynayıp bırakayım. Jübile yapalım' dedim. Kabul etmedi. O dönem Yıldırım Demirören bir sohbet esnasında 'kapımız açık' demiş. Sağolsun. O şekilde Beşiktaş'a imza gerçekleşti."

Yorumlar
TREND HABERLER