Ruslar Roberto Carlos'u çıldırttı!
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'a Rusya'da yine bir ırkçı saldırı yapıldı...
Anzhi'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Rusya Ligi'nde yine ırkçı bir saldırının kurbanı oldu.
Daha önce mart ayında oynanan Zenit maçında bir taraftarın ırkçı tacizine uğrayan 37 yaşındaki futbolcu, dün akşam oynanan Krylia Sovetov karşılaşmasında tribünlerden gönderilen bir muz üzerine 89. dakikada sahayı terkederek tepki gösterdi.
Zenit deplasmanındaki olay sonrası umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı efsanenin çarşamba günü yaşanan saldırıda büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadığı belirtildi.
Bu tarz hareketlerin önüne geçmek isteyen Rusya Futbol Federasyonu ise, olay hakkında bir soruşturma açarak 2018'de ev sahipliği yapacakları Dünya Kupası öncesi ırkçı hareketlere son vermeyi planlıyor..
