SÜPER LİG

Rudi Garcia Galatasaray'a imza atmak üzere!

Sarı kırmızılı takımın yöneticilerinden Fatih İşbecer'in uzun süredir temasta olduğu Rudi Garcia, sarı-kırmızılı kulübeye oturmaya en yakın isim.

Rudi Garcia Galatasaray'a imza atmak üzere!

Fransız hocanın, Cimbom'dan 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık bir sözleşme istediği belirtildi. İşbecer bu şartlarda indirime gidilebileceğini belirtti.

Ancak şu ana kadar anlaşmanın tıkandığı nokta Garcia'nın "Kovulursam 10 milyon Euro isterim" diye diretmesi.

Fatih İşbecer, Rudi Garcia'yı asla kabul edemeyecekleri bu maddeden vazgeçirmeye çalışıyor. İşbecer tecrübeli hocaya "Bu şartını sözleşmeye koymayalım, hemen imzalayalım" teklifi götürdü. Roma'dan ayrıldıktan sonra boşta kalan Garcia'nın da talebi kabul görmeyince yelkenleri suya indirmeye yakın olduğu belirtildi.

Yardımcısı Kewell olacak

Galatasaray yönetiminin yeni belirleyeceği hocalara görüşmeler sırasında şart koştuğu tek bir durum var. O da eski oyuncuları Harry Kewell'ın da teknik kadro içerisinde yer alması. Rudi Garcia'nın 2 yardımcı, 1 kaleci antrenörü ile geleceği, Kewell ismine de karşı olmadığı ifade edildi.

Mandanda ve Ben Arfa ikilisiyle birlikte gelecek

Rudi Garcia'nın Fatih İşbecer ile yaptığı toplantılarda Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'in kulübün menfaatleri doğrultusunda satılmalarında sakınca olmadığını söylediği belirtildi. Garcia'nın "İkisi de gerek görülürse satılabilir. Steve Mandanda ve Hatem Ben Arfa'yı alırız. Şartları da daha uygun olur" dediği kaydedildi.

Drogba'dan müthiç frikik
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER