TRABZONSPOR

Rubin Kazan'da Gökdeniz Karadeniz krizi büyüyor!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, futbolu bıraktığı Rubin Kazan'ı geçmişe dönük alacakları nedeniyle Rusya Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti. Rus kulübünün CEO'su Rustem Saymanov ise Gökdeniz'e çok sert sözlerle yüklendi

Rubin Kazan'da Gökdeniz Karadeniz krizi büyüyor!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, futbolu bıraktığı Rubin Kazan'ı Rusya Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti. 

39 yaşındaki eski futbolcu, şikayetine gerekçe Rus kulübünün 2,5 aylık maaşı olan 625 bin euro'yu ödememesini göstermişti. Kazan'da tam 10 yıl boyunca top koşturan ve takımın unutulmazları arasına adını yazdıran Gökdeniz'in bu hamlesi Rus ekibinin büyük tepkisini çekti. Rubin Kazan'ın CEO'su Rustem Saymanov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gökdeniz'e şu sözlerle yüklendi: 

"Kazan halkının son kahramanlarından biri olan Gökdeniz bizi hoş olmayan bir şekilde şaşırttı. Oysaki biz kendisinden alacaklarından vazgeçmesini talep etmiyoruz. Bu parayı kendisine elbette ödeyeceğiz ama kendisi fakir biri olmaktan çok uzak. Üstelik borçların faizini de istiyor. Halbuki bizde yıllarca top koşturdu. Yaptığı şey, çirkin ve onursuzca. O, Kazan'ın her daim kalbinde olacağını söyledi ve burada 10 sene oynadı. Bu süreçte herkesin sevgisini kazandı ama şimdi kalmış alacağını faiziyle birlikte istiyor."

Yorumlar 1 yorum