ŞAMPİYONLAR LİGİ

Rubin Kazan rakibinden istediğini aldı

Dinamo Kiev ile Rubin Kazan'ın karşılaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında Rubin Kazan 2-1 galip gelerek bir üst tura yükselen takım oldu.

Rubin Kazan rakibinden istediğini aldı
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında Rusya temsilcisi Rubin Kazan, evinde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırladı. İlk maçta Kiev'i 2-0 mağlup eden Rubin Kazan, rövanş karşılaşmasından da 2-0'lık skorla galip gelmesini bildi.

Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in Rubin Kazan ile ilk 11'de sahaya çıktığı maçta, Dinamo Kiev'in karşılaşmanın ilk dakikalarında bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Mücadelenin 19. dakikasında Dyadyun'un golü ile 1-0 öne geçen Rubin Kazan, karşılaşmanın geri kalan dakikalarında rahat bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman konuk ekip Dinamo Kiev gole yaklaşsada, Rus ekibin kalecisi Ryzhikov'u geçmeyi başaramadı.

Karşılaşmanın ilk golünü atan Dyadyun'un yerine 81. dakikada oyuna giren Medvedev ise 88. dakikada attı ve skoru 2-0'a taşıdı.

Maçın uzatma dakikalarında Dinamo Kiev Gusev ile farkı 1'e indiren golü bulsada 2-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenmekten kurtulamadı.

Rubin Kazan ilk 11'i; Ryzhikov, Bocchetti, Kaleshin, Sharonov, Kverkvelia, Karadeniz, Noboa, Natcho, Kasaev, Kislyak, Dyadyun,

Dinamo Kiev ilk 11'i; Shovkovskiy, Diakathé, Popov, Silva, Gusev, Yussuf, Eremenko, Vukojevic, Lukman, Brown, Yarmolenko

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER