DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo'nun yerine Fenerbahçeli!

Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians yeni bir 9 numara arıyor. Adaylar arasındaki ise....

Ronaldo'nun yerine Fenerbahçeli!

Brezilya'nın en popüler futbol kulüplerinden biri olan Corinthians Ronaldo'nun form durumu göz önüne alınarak alternatif transferler için çaba içinde. Globoesporte'nin haberine göre adaylar içinde Fenerbahçeli futbolcu Deivid de Souza da var.

Sporx'in haberine göre, Corinthians'ın Deivid transferinde karşılaşabileceği en büyük problemin ise Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşmesi olan ve sarı-lacivertli ekipten dolgun bir ücret alan Deivid de Souza'nın bu maaşı. Deivid operasyonunun negatif sonuçlanması durumunda Corinthians'ın yabancı bir oyuncuya gidebileceği belirtiliyor.

Adaylardan bir diğeri Şili ekiplerinden Colo Colo'nun formasını giyen Ezequiel Miralles. Corinthians Arjantinli Miralles için 2.5 milyon avro teklif ettiği öne sürülüyor.

Transferde çok büyük harcalamalar gerçekleştirebilecek bütçesi şu an için bulunamayan Brezilya ekibinde ofansif yöne düşünülen isimlerinden birinin de Guilherme olduğu fakat oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev'in 21 yaşındaki isim için 6.5 milyon avro istediği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'de ayrılık yaşayacağı öne sürülen Brezilyalı Deivid de Souza'nın adı bir süredir ise bir başka ekibi Flamengo ile geçiyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER