DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu

Juventus'tan Manchester United'a transferi konuşulan dünyaca ünlü oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret belli oldu

Juventus'taki 3 yıllık kariyerini noktalamak isteyen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a transfer olması tün dünyada çok konuşuldu.

Cristiano Ronaldo'nun ManU'ya transferinin yanında alacağı ücret de büyük merak konusu oldu. Manchester United'ın Juventus'a Ronaldo için 15 milyon Euro ödemeye yapacağı ve bu ödemeyi de 5 yıl içerisinde ödeyeceği öğrenildi.

Premiere Lig ekibinin ayrıca 8 milyon Euro civarı bonservis bedelini de İtalyan devine ödeyeceği ortaya çıktı.

Cristiano Ronaldo'nun ilk maçına milli ara dönüşü çıkması bekleniyor.

Juventus da Ronaldo transferini açıkladı

Ronaldo'nun transferini İtalyan devi Juventus "Birlikte yaşanan çok fazla unutulmaz an var. Onları ezbere hatırlayabilir ve yeniden yaşayabiliriz ama bu bize yardımcı olmaz. Çünkü herkesin CR7 ile ilgili özel bir hafızası var. Herkesin bu uzun yolda silinmemesi gereken anıları var çünkü herkes bu yolda birlikte yürürken neler hissettiğini her zaman hatırlayacak. Bugün, üç yıl önce 10 Temmuz’da doğan o bağ sona erdi ama yazılanlar sonsuza kadar kalacak. İnanılmaz bir yolculuk oldu" ifadeleriyle futbolseverlerle paylaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER