SPOR MAGAZİN

Ronaldo'nun başı dertte! O belgeler ortaya çıktı

Alman Der Spiegel dergisi, Cristiano Ronaldo ile tecavüz şikayetçisi Katheryn Mayorga arasında imzalanan 325 bin Dolar'lık sus payı belgesini yayınlandı.

Ronaldo'nun başı dertte! O belgeler ortaya çıktı

Alman Der Spiegel dergisi aralarında Cristiano Ronaldo'nun, avukatların sorularına verdiği yanıtların yanısıra tecacüz şikayetçisi Katheryn Mayorga’ya verdiği belirtilen 325 bin Dolar'lık sus payı parasının belgesini yayınladı.

2009'da meydana gelen olayla ilgili sus payı belgesinin 12 Temmuz 2010'da imzalandığı kaydedilirken; Mayorga'nın 375 bin Dolar'lık ödeme ile susmaya zorlandığı vurgulandı.

Ronaldo ile Maygorga'nın temsilcilerinin imzaları açık bir şekilde gösterilen belgelere, Ronaldo’nun avukatlarının bile itiraz etmediğini ve gerçekliklerinden şüphe edilmediği belirtildi.

Belgelerde Ronaldo'nun 'Topher' takma adını kullandığı belirtilirken, Portekizli yıldızın Mayorga'ya cinsel yola bulaşan hastalığı olmadığı yönünde güvence verdiği görülüyor.

Derginin haberinde, avukatların olayla ilgili Ronaldo'ya sorgu cevapları da yer aldı. Buna göre Ronaldo, "Ms. C sesini yükseltti mi, çığlık attımı?" sorusuna, "Bir kaç kez hayır ve dur dedi" yanıtını vermiş. Bir kaç ay sonra ise Ronaldo'nun olayın gönül rızası ile olduğunu söylediği vurgulandı.

Der Spiegel ayrıca, olayın gerçekleşme tarihinde Mayorga'nın şikayetçi olduğu polis raporlarına da yer verdi. Raporda kadının ağladığı ancak saldırganın ismini vermeyi reddettiği, sadece 'tanınan bir sporcu' dediği bilgisi yer aldı.

Dava Las Vegas’ta devam ederken Ronaldo ile ilgili ikinci bir iddia daha ortaya atıldı. Kathryn Mayorga’nın avukatı Leslie Stoval, Daily Mail’e bir tecavüz vakası daha olduğunu açıkladı. Stovall, “Benzer bir deneyim yaşadığını söyleyen bir başka kadın beni aradı” dedi. Stovall Ronaldo’yu tecavüzle suçlayan 2. kadının kimliğini açıklamadı ancak kadının şikayetini Las Vegas polisine iletebileceğini söyledi.

Avrupa'da topun ağzındaki hocalar!

YILDIZLARIN AVUKATIYLA ANLAŞTI...Bu arada Cristiano Ronaldo, yıldızların avukatı olarak ünlenen David Chesnoff'u davaya atadı. Ünlü ceza avukatı Chesnoff daha önce Shaquille O'Neal, Mike Tyson, Andre Agassi, Bruno Mars, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton, Jamie Foxx ve Michael Jackon ailesinin de temsilciliğini yapmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER