DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo'nun 1 günlük kazancı bile servet

Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo'nun yıllık kazanacağı belli oldu

Ronaldo'nun 1 günlük kazancı bile servet

İspanyol ekibi Real Madrid' ile mukavelesini uzatan süper star Cristiano Ronaldo'nun önümüzdeki sezon kazanacağı rakam belli oldu.

Real Madrid ile sözleşmesini 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kulübün en fazla kazanan ismi olmaya devam edecek.

Cristiano Ronaldo futbolu ne zaman bırakacak?

Maaşa zam

Portekizli futbolcu, reklam anlaşmalarıyla birlikte yılda 169 Milyon TL kazanacak. Bu rakam, günde 460 bin TL'ye tekamül ediyor. Portekiz'de yayınlanan Correio da Manha gazetesinde yeralan habere göre; Real Madrid ile sözleşme yenileyen 31 yaşındaki futbolcunun maaşına 6 Milyon Avro zam yapıldı. Ronaldo, böylelikle sezon başına 23,6 Milyon Avro yani 83 Milyon TL kazanacak. Ronaldo'nun 30 Haziran 2021 tarihine kadar net 118 Milyon Avro (Yaklaşık 418 Milyon TL) gelir elde edeceği de yazıldı. Bu rakam, brüt gelirler ile 250 Milyon Avro'yu buluyor.

Nike ile anlaştı

Portekizli süper star Ronaldo'nun reklam gelirleri de arttı. Dünya devi Nike firması ile anlaşan Ronaldo, buna göre yıllık 24 Milyon Euro yani 84 milyon TL gelir elde edecek.

Yorumlar
TREND HABERLER