DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo'dan İsrailli oyunculara forma resti

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, İsrailli oyuncularla formasını değiştirme isteğini reddetti.

Ronaldo'dan İsrailli oyunculara forma resti
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda 3-3 beraberlikle sonuçlanan İsrail-Portekiz maçının ardından ilginç bir olay yaşandı. 
 
RONALDO İSRAİLLİ OYUNCULARA FORMASINI VERMEDİ

Eurosport'un haberine göre, Portekiz Milli Takımı'nın kaptanlığını üstlenen Cristiano Ronaldo maçtan sonra yanına gelen İsrailli Yuvan Spungin'in forma değişme isteğini reddetti.  
 
İŞTE RONALDO'NUN O ANLARI-TIKLA İZLE
 
"ÖDÜLÜNÜ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN KULLANDI" İDDİASI

Orta Doğu basınında büyük yankı bulan bu hareket, Arap dünyası tarafından Ronaldo'nun Filistin'le ilişkisiyle bağdaştırılıyor.

2012'de Altın Ayakkabı'yı kazanan Cristiano Ronaldo'nun, 1.5 milyon Euro değerindeki bu ödülü Gazze'deki Filistinli çocuklara yardım amaçlı kullandığı iddia edilmişti.

Ronaldo'nun ayakkabılarından elde ettiği gelirin bir kısmını da Gazze'deki çocuklara yardım eden vakıflara bağışladığı biliniyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER