DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldinho'ya şok! Brezilya dışına çıkması yasaklandı

Efsane futbolcu Ronaldinho'nun izinsiz olarak yaptığı inşaat yüzünden kesilen para cezasını ödemediği için pasaportuna el konuldu, Brezilya dışına çıkması yasaklandı

Ronaldinho'ya şok! Brezilya dışına çıkması yasaklandı

Bütün parasını kaybeden ve bankada sadece 6 euro'su olduğu iddia edilen eski yıldız futbolcu Ronaldinho Gaucho'nun başı dertten kurtulmuyor.

Bir zamanların parmakla gösterilen oyuncusu Brezilyalı Ronaldinho, iflas ettiği için yurt dışına çıkış yasağı aldı. Vaktinde bonservisi için milyon dolarlar ödenen, servetine servet katan efsane futbolcu, Dubai'deki futbol zirvesine gelmeyince herkes şoke oldu.

İflas eden Brezilyalı yıldız bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidemiyor. Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, Ağustos 2017'de El Salvador'da şiddet mağduru çocuklarla buluştu. Dubai'de yapılacak 13’üncü Uluslararası Spor Konferansı’nda konuşmacı listesinde adı yer alan Ronaldinho, Brezilya'da mahkemenin verdiği karar nedeniyle yurt dışına çıkış yasağının kurbanı oldu.

CNN'de yer alan habere göre, ülkesi Brezilya, devlet arazisine izinsiz inşaat yapmasından dolayı Ronaldinho ve abisine 8,5 milyon Real (yaklaşık 2,3 milyon Dolar) para cezası kesmişti. 2015'te verilen bir karar gereği 2,3 milyon dolar ödemesi gereken Ronaldinho, bu parayı ödeyemeyince pasaportuna el konuldu.

Fenerbahçe Sadık Çiftpınar transferini bitirdi

Pasaportuna el konulan Ronaldinho, Dubai’de yapılacak 13’üncü Uluslararası Spor Konferansı’na katılamayacak. Ronaldinho'nun yasağı kaldırılması için başvuru yaptığı ve sonucu beklediği öğrenildi.

Ronaldinho, 2005 yılında futbolun en prestijli ödülü olarak kabul edilen Ballon D'or ödülüne layık görülmüştü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER