DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldinho 40'ına kadar oynayacak

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho sırf 2014 değil 2018 Dünya Kupası'nda da Brezilya formasını giymek istediğini söyledi...

Ronaldinho 40'ına kadar oynayacak

Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho 40 yaşına kadar futbol kariyerini devam ettirmek istediğini söyledi.

Barcelona formasıyla dünyanın sayılı yıldızlarından biri haline gelen ama İspanyol kulübünden ayrıldıktan sonra Milan'da eski formunu bulmakta zorlanan Brezilyalı futbolcu geçen yıl yeniden çıkışa geçmişti.

Corriere Dello Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada kariyerinin yeniden yükselişe geçmesinde İtalyan kulübünün eski teknik direktörü Leonardo'nun önemli rolü olduğunu söyleyen Ronaldinho, Leonardo öncesindeki form düşüklüğünü ise Barcelona'yla kazanılabilecek her şeyi kazandıktan sonra yaşadığı motivasyon eksikliğine bağladı.

"Leonardo bana tıpkı Barcelona'daki gibi saha içinde özgürlük tanıyarak yeniden üst seviyede futbol oynamamı sağladı" sözleriyle vatandaşını öven 31 yaşındaki futbolcu milli takımla ilgili planlarınıysa "2014 Dünya Kupası'nda forma giymek harika olurdu. Hatta 2018'de bile oynamak isterim. Önümde Maldini gibi bir örnek var ben de onun gibi 40 yaşıma kadar top koşturmak istiyorum" sözleriyle açıklık getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER