DÜNYADAN FUTBOL

Roma teknik direktörü Claudio Ranieri'den iddialı sözler

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın tecrübeli teknik adamı Claudio Ranieri takımın yeniden yükselişe geçebilmek için yoğun çaba sarfettiğini dile getirirken "Nasıl yardımcı olabileceğimi bulmak için günde 25 saat çalışıyorum" dedi.

Roma teknik direktörü Claudio Ranieri'den iddialı sözler

İtalya Serie A ekibi Roma’nın teknik direktörü Claudio Ranieri, başkent ekibinin son haftalardaki düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Roma’daki görevine Empoli galibiyetiyle başlayan ancak SPAL ve Napoli mağlubiyetleri yaşayan Ranieri, yeniden yükselişe geçmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı geçtiğimiz haftalarda İtalya Kupası’nda 7-1 yenildikleri Fiorentina ile ligde oynayacakları maçla birlikte yükselişe geçmek istediklerini belirtti.

Sakat futbolcuların takımda geri dönmesine değinen Ranieri, “Cengiz Ünder ve Lorenzo Pellegrini’yi son maçta kısa sürede olsa kullanabildim. Takımda kime yer verip veremeyeceğimi kısa sürede çözmek için uğraşıyorum. Bunu yapmak için uygunum ama sadece tırnak içinde…” ifadelerini kullandı.

Fiorentina ile oynayacakları maça değinen Ranieri, “Umarım yenilgiler bizim reaksiyon vermemize yol açar. Bunu yansıtmalıyız. Floransa’da uzun toplarla bize karşı goller buldular. Buna dikkat etmeliyiz” dedi.

Takıma yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Ranieri, “Takıma nasıl fayda sağlayabileceğim konusunda günde 25 saat çalışıyorum. Kolay değil ama deniyorum. Her şeyi doğru şekilde analiz edeceğim. Rakipler, oyuncular, taktiğimiz” şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER