1.LİG

Rizespor'a Beşiktaş'tan iki transfer

Çaykur Rizespor Beşiktaş'tan Erkan Kaş ve Sezer Özmen ile bir yıl kiralık, Kayseri Erciyesspor'dan Severin Bikoko ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Rizespor'a Beşiktaş'tan iki transfer

Bank Asya 1. lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen sezon kadrosunda bulundurduğu Beşiktaş'tan Erkan Kaş ve Sezer Özmen ile bir yıl kiralık, Kayseri Erciyesspor'dan Severin Bikoko ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın isteği doğrultusunda transferlere devam ettiklerini belirterek, ''Hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşan geniş bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Erkan ve Sezer geçen yıl kadromuzda bulunan Çaykur Rizespor camiasını tanıyan isimler. Bikoko ise son üç yıldır Bank Asya 1. Lig'de mücadele ediyor ve tecrübeli bir isim. Hedeflerimiz doğrultusunda takıma önemli katkıda bulunacağına inandığımız isimler. Bu doğrultuda Sezer ve Erkan ile birer yıllık kiralık, Bikoko ile ise 3 yıllık anlaşma sağladık. İstanbul'da irtibat bürosunda kendileri ile resmi sözleşme imzaladık. Kendileri yarın kampa katılacak'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Ferah, ''İki yabancı oyuncunun transferi için girişimlerimiz devam ediyor. Genç ve tecrübeli futbolcuların harmanlandığı çok alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sezon hedefimize ulaşacağız'' dedi.

Ferah, Severin Bikoko'nun geçen sezon Kayseri Erciyesspor forması ile çıktığı 33 maçta 10 gol attığını kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER