FENERBAHÇE

Rizespor Muric'in transferi için Fenerbahçe ile anlaştı

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, transfer döneminde ismi büyük takımlarla anılan Vedat Muruqi ile ilgili yeşil-mavili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Rizespor Muric'in transferi için Fenerbahçe ile anlaştı

Kosovalı golcü için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını belirten Bal, “Çaykur Rizespor Kulübü olarak Fenerbahçe Kulübü ile Vedat Muriqi'nin transferi için her konuda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürmektedir" dedi.
 
Muriç için menajeri Haluk Canatar ise bu açıklama önceside şu açıklamayı yapmıştı; "Vedat her gün isminin gündemde olmasından dolayı rahatsız. Ben de menajeri olarak rahatsızım. İki saygı-değer kulübün sürekli karşı karşıya getirilmesi de doğru değil... Olmayan bir konuyu sürekli yalanlamak zorunda kalıyoruz. Ben Rizespor'un izni olmadan hiçbir kulüple görüşme yapamam. Buna yetkim yok. Nisan ayında bir kulüp beni aradı. Onlarla görüştüm. Daha sonra Galatasaray beni aradı. Fenerbahçe ile görüştükten sonra Galatasaray'dan telefon aldım. Galatasaray'a, 'Fenerbahçe ile görüşüyoruz, sizinle görüşmem doğru olmaz.' dedim. Fenerbahçe ile görüşmeler uzadı. "
 
"Daha sonra Fenerbahçe'ye de bilgi vererek Galatasaray'la görüştüm. Daha sonra bu kez Fenerbahçe'ye aynı cevabı verdim. 'Galatasaray'la görüşüyoruz, sizinle görüşmem doğru olmaz.' dedim. Vedat Muriç şu anda hiçbir kulüple anlaşmadı. Şu kulüple anlaştık, bu kulübe imza attık gibi bir şey yok." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar 7 yorum
TREND HABERLER