SÜPER LİG

Rizespor-Kayserispor maçının cezaları belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşması olan Rizespor-Kayserispor mücadelesinde PFDK'ya sevk edilen Kayserispor'un cezası belli oldu.

Rizespor-Kayserispor maçının cezaları belli oldu

Çaykur Rizespor- İstikbal Mobilya Kayserispor maçında tribünde yaşanan olaylardan ötürü Profesyonel Futbol disiplin kurulu PFDK, Sarı kırmızılı takıma para cezası ve taraftar bloke cezası verdi.

PFDK açıklamasında, "Çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribününde yeralan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 60.000 TL para Cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Misafir Tribünde yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine, 1. ve 2. maddede 2 farklı eylem nedeniyle bloke edildiği belirtilen Misafir tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının toplamda takip eden 2 misafir müsabakada bloke edilmesine karar verilmiştir" denildi.

Önemli maçlarda eksik

Bu karar neticesinde Çaykur Rizespor maçında tribünde yer alan taraftarlar, sarı kırmızılı takımın deplasmanda oynayacağı Sivasspor ve Galatasaray maçlarında stada giremeyecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER