KASIMPAŞA

Rıza Çalımbay'ın mağlubiyet üzüntüsü

Kayserispor'a evinde yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, mağlubiyete üzüldüklerini belirtti

Rıza Çalımbay'ın mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Kayserispor'a evinde 2-1 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, üzücü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay, takım olarak daha üst seviyede performans sergilemeleri gerektiğini belirterek, "Üzücü bir mağlubiyet oldu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz lazımdı. Oyuncularımızın acı çekmeden maç kazanılmayacağını bilmeleri gerekiyor. Kalan 5 maçımızı en iyi şekilde değerlendirip önümüze bakmamız lazım." dedi.

Ligin ikinci yarısına sıkıntılarla başladıklarını dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:

Kasımpaşa Kayserispor maçının sonucu ve özeti


"O zor dönemi atlattıktan sonra iyi bir çıkış yakaladık ve kendimize hedef belirledik. O hedefe ulaşabilmek için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Dışarıdan gözüktüğünün aksine zor bir maç olacağını biliyorduk. Kayserispor ilk yarıda istediğimiz kadar pozisyon verdi. Neredeyse bütün oyuncularımız pozisyona girdi ama değerlendiremedik. Bize yakışmayan kötü goller yedik. Böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Bugün rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER