AKHİSAR

Rıza Çalımbay istikrar istedi

Akhisar Belediyespor'u 2-1 ile geçen Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuna sonradan gelen futbolcuların katkısına dikkat çekerek oyuncularından sezon sonuna kadar istikrar beklediğini söyledi.

Rıza Çalımbay istikrar istedi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 

“Penaltı dahil birçok pozisyonu değerlendiremedik. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu, diğer arkadaşlar onlara ayak uydurdu ve kazandık. Disiplini bozmadan oynamamız gerektiğini söyledim. Aynı şeyler çıktı. Oyun disiplini iyi olan bir takım. Deplasman maçlarında iyi savunma yapan takımdı. Ona göre mücadele ettik.”

Kasımpaşa Akhisar Belediyespor maçı fotoğraflarıSüper Lig'in 11. haftasında Akhisar Belesiyespor, deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 kaybetti.

İstedikleri oyunu zaman zaman sergilemeselerde kazandıklarını kaydeden Çalımbay, “Kimse oyundan kopmadı. İyi bir galibiyet aldık ama uzun ve değişik bir ligde mücadele ediyoruz. Mutlaka istikrar yakalayıp sonunda iyi yerde bitirmemiz gerekiyor.” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER