BEŞİKTAŞ

Rıza Çalımbay Eren Derdiyok'u Beşiktaş'a önerdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, golcü futbolcuları Eren Derdiyok ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın görüştüğünü itiraf etti..

Rıza Çalımbay Eren Derdiyok'u Beşiktaş'a önerdi

Kasımpaşaspor'un tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Eren Derdiyok için kendisini aradığını söyledi.

İstanbul ekibinin transfer bütçesi şu an bir 2. Lig kulübünden bile düşük. Scarione, Delvalle ve Omeruo gibi kaliteli isimlerin ayrıldığı Kasımpaşa yalnızca Turgut Doğan Şahin ve Batuhan Altıntaş'ı alabildi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün küçülme kararını açıklarken, Eren Derdiyok ile ilgili yeni bilgiler verdi.

İşte Rıza Çalımbay'ın Eren Derdiyok açıklaması:

"Eren Derdiyok gidebilir. Kulübün satma gibi bir kararı yok. Ama Eren 'Ben gidiyorum' derse gidebilir. Mesela Beşiktaş'la kendisi görüştü. Başkanımız Turgay Ciner ona, 'Gidebilirsin' dedi. Ama Eren kendisi parada anlaşamadı. Eren'e 'illa git' diyen yok. Mukavelesi var kalabilir. Ancak iyi teklif gelirse de tutmayız. Onun transferinden gelecek parayı verirseler biz kullanabiliriz. Fikret Orman benden bilgi aldı, onun hakkında. 'İyi oyuncu, alın' dedim. Sonuçta kalitesi belli. Beşiktaş'ın forvetinde çok iyi iş yapardı. Ancak kendi aralarında anlaşamadılar. Dediğim gibi kalması tabii ki bizim için iyi olur. Fakat gitmek isterse de şartlar kulübümüze uyduğu sürece engel olmayız."

Yorumlar
TREND HABERLER