KASIMPAŞA

Rıza Çalımbay Eren Derdiyok transferine onay verdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eren Derdiyok'un transferine onay verebileceğini söyledi..

Rıza Çalımbay Eren Derdiyok transferine onay verdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer teklifi gelmesi halinde takımın en golcü oyuncusu Eren Derdiyok'un gidişine onay verebileceğini söyledi.

Esenler'deki Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çalımbay, Eren Derdiyok'un transferine  yönetimin karar verebileceğini belirterek, "Eren Derdiyok'un hedefi çok. Hedefi,  önce Avrupa Şampiyonası'na gitmek, sonra transfer olmak. İyi teklif gelirse  gidebilir." dedi.
 
Eren Derdiyok'un sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan tecrübeli  çalıştırıcı, "Sezon bittikten sonra yönetimle konuşulur. Yönetim verdiği zaman  alternatifini bulmamız gerekiyor." diye konuştu.
 
Hakem hatalarıyla ilgili soru üzerine Çalımbay, "Hakem hataları  Kasımpaşa'ya yapıldığı zaman kimsenin gıkı çıkmaz. Her zaman saygımızı koruduk,  her zaman onlardan bir şeyler bekledik. Sadece iki hakem arkadaşımız özür diledi,  diğerleri çekti gitti. Hakem arkadaşlar bu sezon çok mağdur etti. İnşallah  kazasız belasız sezon biter." ifadelerini kullandı.

"Arda, bazı oyunculara ders verdi"

Çalımbay, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan'ın  kariyerinde ortaya koyduğu performansla bazı oyunculara iyi ders verdiğini dile  getirdi.

Fenerbahçe Eren Derdiyok için harekete geçti


Milli futbolcunun Galatasaray'dan Manisaspor'a kiralık olarak  gittiğini hatırlatan Çalımbay, "Arda bazı futbolculara çok iyi ders verdi.

Galatasaray, Manisaspor'a kiralık gönderdi. Orada çok iyi oynayarak geri döndü.  Bazı arkadaşlarımız kiralık gidiyorlar, kayboluyorlar. Arda mükemmel oynadı,  Galatasaray'a döndü. Belki kendisinin bile hayal edemeyeceği şekilde Barcelona'ya  gitti." diye görüş belirtti.

"Donk, daha iyi kullanılabilir"

Rıza Çalımbay, devre arasında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer  olan Ryan Donk'un sarı-kırmızılı takımda iyi oynadığını ancak daha da verimli  kullanılabileceğini dile getirdi.
 
Donk'un Kasımpaşa'daki dönemine göre Galatasaray'da daha çok koştuğunu  vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:
 
"Galatasaray'da olaylar çok farklı. Beklentiler daha fazla. Bizdeki  rahatlığı bulamadı. Galatasaray'da koştuğu kadar bizde koşsaydı süper olurdu.  Arkadaşlarım daha iyi kullanabilirler. Bizdekinden daha çok mücadele ediyor.  Donk'un artı özellikleri var. Onu istemeleri gerekiyor. Biz Donk'u oyun kurucu  olarak da kullanıyorduk. Sneijder, Selçuk var, oyun kurucu olarak onu  kullanmazlar."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER