BEŞİKTAŞ

Rıza Çalımbay Beşiktaş iddiasına isyan etti

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçı öncesi kendisinin eski Beşiktaşlı olmasının hatırlatılması üzerine yönelik söylentilerine sert tepki gösterdi..

Rıza Çalımbay Beşiktaş iddiasına isyan etti

Süper Lig'de 4 Nisan Pazartesi Beşiktaş'la karşılaşacak Kasımpaşa'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, siyah beyazlılarla yapacakları maçı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Kemerburgaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ligin ikinci yarısı istediğimiz şekilde değil. Sakatlıklar ve cezalılar olmak üzere bir çok şanssızlık yaşadık. Maalesef ikinci yarı takımımız açısından iyi olmadı. Onun için kendi sahamızda yapacağımız Beşiktaş maçından puan veya puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Takımıma güveniyorum. Ligin ikinci yarısında belki de ilk defa tam kadro maça çıkacağız. Sadece Pavelka'nın sakatlığı var. Bir de Veysel Sarı kart cezalısı. Bunlar dışında tam kadro olarak sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLI OLMASIYLA İLGİLİ SÖYLENTİLER

Beşiktaşlı olmasının siyah beyazlılarla yapacakları maç öncesinde gündeme gelmesiyle ilgili de konuşan Çalımbay, "Beşiktaş ile ilk defa oynamıyorum. Bundan önce de karşılaşıyorduk. Bu konuşanlar, neden Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığımız zaman, o maçta yaşananları konuşmuyor. Beşiktaş maçı yaklaşınca herkes kendine göre bir şey çiziyor. Ben, Kasımpaşa'dayım ve çok büyük sorumluluğum var. Benim için Beşiktaş ile oynamak farklı ama hiçbir şey ifade etmez. Bizim maç kazanmamız gerekiyor. Onun için öyle şeyleri kimse aklının ucundan dahi geçirmesin. Çünkü ben futbola minnettarım. Futbola ters gelecek bir şeyi yapmam mümkün değil. Beşiktaşlı olmamızın, Beşiktaş'ta takım kaptanlığı yapmamızın bu maçla bir alakası yok. Bize Beşiktaş'ta böyle öğrettiler. Bizim bir sorumluluğumuz var. Bunu da en iyi şekilde yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay TFF'ye sitem etti

"Beşiktaş'ın benimle maçı var. İki hafta sonra da Aykut hocanın Fenerbahçe ile maçı var." diyen Çalımbay, "Bu kez aynı şeyleri Aykut hoca için söyleyecekler. Orada oynadılar diye yanlış bir şey düşünmek, en büyük yanlış. Teknik direktörlerin her şeyden önce bir sorumluluğu ve kulübüne saygısı vardır. Böyle bir şey kimsenin aklının ucundan dahi geçmesin. Bizim çizdiğimiz yol bellidir. Öyle şeylerle veya başka düşüncelerle bizim işimiz olmaz." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER