SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! 'Mourinho'yu getirsen bile...'

Süper Lig'in 26. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Konyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! 'Mourinho'yu getirsen bile...' - Sayfa 1

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunurken, "3 kişi daha atılsaydı Fenerbahçe kazanırdı" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! 'Mourinho'yu getirsen bile...' - Sayfa 2

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanırken, galibiyeti getiren golü kaydeden isim Riad Bajic oldu.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! 'Mourinho'yu getirsen bile...' - Sayfa 3

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunurken, flaş yorumlara imza attı.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! 'Mourinho'yu getirsen bile...' - Sayfa 4

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN DEĞERLENDİRMELERİ

"Konyaspor için Fenerbahçe maçı 'cankurtaran' gibi oldu. Fenerbahçe ligin sonuncusu Kayserispor'a kaybetti. Antalyaspor'a karşı bir beraberlik bir yenilgi aldı. Alt sıradaki takımlara karşı puan dağıtıyor. Fenerbahçe; imdada yetişiyor, canlandırıyor takımları."