FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen'den flaş Aykut Kocaman yorumu

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. İşte o açıklama...

Rıdvan Dilmen'den flaş Aykut Kocaman yorumu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

İşte Dilmen'in açıklamaları...

"FENERBAHÇE'DE 8 TANE MİLLİ OYUNCU YOK" : "İki takımın da eksikleri vardı. Yeni statta ilk kez oynandı. Her iki takım teknik direktörü içinde kadro derinliği bugün için Trabzonspor'un daha iyiydi. Fenerbahçe'de kimler yoktu? Bir takım düşünün, şampiyonluk adayısınız ve Trabzon gibi önemli bir deplasmana gidiyorsunuz. Şener, Giuliano, Janssen, Skrtel, Neto, Soldado yedek, Valbuena yedek. Hepsi milli takım oyuncusu bunların. 8 tane ilk 11'de oynatabileceğin oyuncular bunlar. Kenardaki oyuncuların katkısı soru işaretiydi."

"SOSA'NIN GİRİŞİ..." : "İkinci yarıda Sosa'nın girişiyle Trabzonspor daha fazla topa sahip olmaya başladı. Ben Sosa'yı forvet arkasından çok savunmanın önünde alıp hazırlayıcı olarak oynatabilirim."

Trabzonspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

"VALBUENA ASLINDA GİRMEYECEKTİ" : "Oyun 1-0 olmasa Valbuena girmeyecekti. Geçen hafta Göztepe maçında 1-1'den sonraki Fenerbahçe'ye döndü. Fenerbahçe antrenörü Hasan Ali'yi Josef'in yanında oynattı ama bir çıkmaza girdi. Bizler ve sizler, herkes acaba kim oynar? Herkes Valbuena bugün de oynamazsa Trabzon'dan Paris'e geçer diye düşünmüştür.

"AYKUT KOCAMAN BEN BÖYLEYİM DİYOR" : Aykut Kocaman futbol oyununu başka bir oyun olarak görüyor. Futbolun değiştiğini görüyor ve ben böyleyim diyor. Taktiksel anlamda eksiklerden dolayı bu oyuncu tercihlerini yaparak böyle diyor. Valbuena'yı düşünmüyor. Karşılığını alıyor mu? Aslında almıyor değil. Tabi ki Göztepe ve Trabzonspor maçlarında katkı oldu ama Aykut Kocaman'ın anlayışı bu."

Yorumlar
TREND HABERLER