SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe taraftarına övgü dolu sözler

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 90 dakikasını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Rıdvan Dilmen Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdırdı.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe taraftarına övgü dolu sözler

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerin golü Valbuena'dan gelirken, bordo mavili ekibin golünü Yusuf Yazıcı kaydetti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in ilk yarı açıklamaları şu şekilde:

"Trabzonspor attığı gole kadar puan durumunu inkar etmeyen iki takım vardı. Son 7 maçın 6'sını kazanan Trabzonspor ile son haftalarda kazanamayan Fenerbahçe. Abdülkadir Ömür yılın asistini yaptı, Yusuf ayak içi temiz vurdu. Sonra maç Fenerbahçe üstünlüğü ile oynandı. Bir tane Soldado şut attı, kaleci müthiş çıkardı. Baskı var ama bitirici pozisyonlar yok. Hakemlik de sıkıntı yok. VAR da 3 kritik doğru karar verdi.''

'Trabzonspor her yere kazanmaya gider'

"Trabzonspor için deplasman diye bir şey yok. her yere kazanmaya giderler. 5-0'lık Yeni Malatyaspor maçından sonra Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman ile devam etti ve sonucunu aldı.''

'Sanki diğer 10 oyuncu uçuyor'

"Fenerbahçe yine baskılı başlayacaktır ama dakika 5, Ayew'e ıslık var. Sanki diğer 10 oyuncu uçuyor. Geçen hafta Ayew'i eleştirmiştim ama benden kaynaklanmıyor. Ayew'i değiştirecektir. Artık Ersun Yanal'ın hamle yapma durumu geldi."

'Şimdi şampiyonu konuşamayacak hale gedik'

"Göztepe kazandı, Erzurum puan aldı, iş kritik bir duruma geldi. Mayıs ayında şampiyonu ve ligden düşecekleri konuşurken, şimdi şampiyonu konuşamayacak hale gedik. Başakşehir, herkesi yarışa ortak etti. Galatasaray ısrar etti, 'Takip edeceğim' dedi. Fenerbahçe 38 puanı bulması için bu maçtan puan ya da puanlar alması lazım."

Dilmen'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

'Fenerbahçe'yi bu sezon taraftar kümede tuttu'

"Fenerbahçe bir daha bu kadar seyirci bulamaz. 40 bin seyirci oyunun sonuna kadar rakibe, hakemlere baskı kurdu. Trabzonspor da 24 yıl sonra buradan 3 puan almayayım diye her şeyi yaptı. Fenerbahçe 34 puan yaptı, 4 maçtır kazanamıyor. Bu 1 puan çok önemli, yıllardır olan gelenekten dolayı önemli. Fenerbahçe'yi bu sezon taraftar kümede tuttu''

'Öyle bir top keser ki, kimse dokunmadan gol olur'

''Mücadele ettiği zaman Fenerbahçe bu kadar oynayabiliyorsa ve mücadele etmeyince az daha 5 tane yiyecekse, gelecek yılları iyi analiz etmek lazım. Bugün 1-1'e dönmenin antrenörle falan alakası yok. Taraftarın baskısıyla, ciğerden oynamakla oldu. Fenerbahçe'de bu kadar vasat oynayan oyuncular içinde en azından Valbuena'yı al, içeri at. 56 dakika boyunca duran topları Hasan Ali kullandı. Hasan Ali mi kullanır, Valbuena mı kullanır. Öyle bir top keser ki, kimse dokunmadan gol olur."

'Ali Koç'un 7 yaşından beri görmedim dediği bir takım...'

"Alanyaspor ile bu maç arasında en büyük fark; bir tarafta ruhsuz ve gamsız bir takım, Ali Koç'un 7 yaşından beri görmedim dediği bir takım, bugün de çok coşkulu ama üretemeyen bir takım. Her ikisinde de problem olduğunu görüyoruz."

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER