GALATASARAY

Rıdvan Dilmen'den eleştiri! Vasatın altında...

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Galatasaray maçını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den eleştiri! Vasatın altında...

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Eksik oyuncuların fazla olması nedeniyle Selçuk'a gün doğduğunu belirten Dilmen, ''Şampiyonlar Ligi'nin ardından Luyindama, Seri, Lemina ve Falcao'nun olmasının ardından Selçuk İnan'a gün doğuyor. Bu tip oyuncuların fırsatı iyi değerlendirmesi lazım, değerlendirmeleri lazım.'' dedi.

"Vasatın altında bir lig izliyoruz"

Türkiye'de futbol bir hayli geriye gittiğini vurgulayan başarılı yorumcu, Futbolda istatistik önemli ama bazen hiçbir şey. Bu durumu bugün görüyoruz. Galatasaray oynuyor, oynuyor, oynuyor ama Gençlerbirliği daha tehlikeli geliyor. Eli ayağı düzgün Anadolu takımlarının şampiyonluk potasına girebildiği, kötünün iyisinin şampiyon olabileceği vasatın altında bir lig izliyoruz. Avrupa'daki durumdan belli. Türkiye'de futbol bir hayli geriye gitti ve gitmeye devam edecek.'' diye konuştuk.

"Belhanda'nın pozisyonu bence penaltı"

90 artıdaki Belhanda'nın pozisyonu bence penaltı. Temiz maç yönetiyordu ama hata yaptı. Galatasaray camiası ve Fatih Terim isyan edecektir haklı olarak. Dün de, bugün de VAR uygulanmadı penaltı pozisyonlarında. Galatasaray'ın bugün 2 puan kaybetmesinin tek sebebi, verilmeyen penaltı önemli bir sebep, ama oyuna baktığımızda Galatasaray 1 puan kazandı. Neden Ömer Bayram yok? Tabii ki teknik direktörlerin kararlarına saygılıyım ama bizim işimiz de bunları yorumlamak. Fiziksel olarak hiç hazır olmadığını gördüğüm Selçuk İnan oynadı. Teknik direktörler işin kolayına kaçmaya başladı. Terim'i Terim yapan farklılıkları, çılgınlıklarıydı. Fatih Terim de kolaya kaçmaya başladı.

Yorumlar
TREND HABERLER