SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorum! 'Amatör küme maçı gibi...'

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Trabzonspor-Galatasaray maçını yorumladı. Dilmen, özellikle Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda'ya ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorum! 'Amatör küme maçı gibi...'

Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Galatasaray'ı konuk etti. Akyazı'da oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmayı usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Ömer Bayram ile Pereira arasında yaşanan pozisyonu değerlendiren Dilmen, "Ömer Bayram'ın Pereira'ya tokadı mı var, itmesi var bilemiyorum ama bu atmosferde sarı kartın doğru olduğunu düşünüyorum. Kırmızı kart ağır olabilirdi. Ancak hakem Ali Palabıyık, Ömer Bayram'ı atabilir. Muhtemelen Fatih Terim, Ömer Bayram'ı oyundan alacaktır." diye konuştu.

Amatör küme maçı gibi kayıplar'

"Oyunun son 7-8 dakikasında pozisyonlar gelmeye başladı ama ilk yarının özeti, top kayıpları çok fazla. İki takım da 7-8 pas yapamıyor. Pres yok ama saçma sapan kayıplar var. Amatör küme maçı gibi kayıplar. Böyle önemli maçta böyle top kaybı nadir olur."

'Neleri var neleri yok veriyorlar'

“Ciğerden oynamak ne demekse Trabzonspor bunu oynuyor. Neleri var neleri yok veriyorlar. Arabası 160, 161’i zorluyorlar. Motoru yakıyorlar”

'Nasıl sabretti anlayamadım'

"Ben burada bir oyuncuya asla saygısızlık yapmam ama Galatasaray, maça bir eksikle başladı. Sürekli top kaybeden Belhanda… Fatih Terim nasıl sabretti anlayamadım. Tam geliyorsunuz top kaybediyor"

'Trabzon'un elindeki puanı aldı'

"Galatasaray ya 3-0 mağlup olayım ya 2-1 yeneyim diye oynadı. Nitekim Trabzonspor’un elindeki puanı da sürpriz bir isim Nagatomo’nun golüyle aldı. Galatasaray, sezonun vasat oyunlarından birini aslında iyi mücadele oyunlarından birini oynadı"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER