SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel yorumu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilen, Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun döneceği iddialarını ve Volkan Demirel'in son durumunu değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel yorumu

Fenerbahçe sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la 2-2 berabere kaldı ve küme düşme hattından uzaklaşamadı. Fenerbahçe'deki değişim rüzgarlarını ve devre arasında yapılması planlanan değişimleri yorumlayan Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun adının Fenerbahçe ile anılması ve Volkan Demirel'in takıma geri dönmesi ile ilgili konuştu.

Emre Belözoğlu'na "gelme" mesajı yollayan Rıdvan Dilmen, "Emre Belözoğlu çok sevdiğim bir futbolcu. Fenerbahçe'ye gelecek diyorlar, ne Fenerbahçe'si? Gelmesin Fenerbahçe'ye... Volkan için aynı şey değil ama. Volkan sen de Fenerbahçeliysen 'hata yaptım' dersin, özür dilersin. Ali Koç, sana açık kapı bıraktı." dedi.

VOLKAN DEMİREL ABİ DEĞİL, KALECİ OLARAK GELMELİ

Fenerbahçe'de kaleci sorunu olduğunu vurgulayan yorumcu, "Volkan çalışacak, kaleyi Harun'dan alacak. 24 gol yemiş Fenerbahçe. Harun kötü kaleci değil ama Volkan daha iyi kaleci. Kaleye geçsin, 1.5 sene top tutsun. Fenerbahçe atamıyor, tutamıyor. Futbol çok ilginç bir oyun, hep söylüyorum 2-0'ı hiç sevmem. 3'ü bulursan rakibi dağıtırsın ama bir gol yediğinde risk oluyor. Volkan'ı abi olarak almasınlar, kaleci olarak alsınlar. Kaleci lazım kaleci." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yaralı taraftara ziyaret

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER