SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Ali Koç sözleri!

Süper Lig'de 25. haftasında dün oynanan Fenerbahçe Yukatel Denizlispor maçında, sarı lacivertliler, son dakikada Serdar Aziz'in attığı gol ile 2-2 berabere kalmayı başardı. Maçtan sonra NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen ise Fenerbahçe'de yapıyı eleştirerek muhtemel teknik direktörle ilgili de değerlendirmede bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Ali Koç sözleri! - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Denizlispor ile 2-2 berabere kaldığı maçı yorumladı. Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ MAÇINDAN BAŞLAMAK İSTİYORUM

Beşiktaş maçından Fenerbahçe maçına gelmek istiyorum. Beşiktaş'ın temposu, iyi futbol oynamadı ama ilk ve ikinci golleri, takım halinde istekli. Büyük kulüplerin en büyük handikapı, ligin zirvesinde koptuğu an oyuncuları idare etmek şansı kalmıyor.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Ali Koç sözleri! - Sayfa 2

FENERBAHÇE'NİN OYNADIĞI OYUN SÜRPRİZ GELMEDİ

Beşiktaş, teknik direktör değişikliğinde herhangi birini getirmedi. Bu oyunular üzerinde pozitif bir enerji getirdi. Fenerbahçe'nin oynadığı oyun sürpriz gelmedi. Çok güzel fikstür ama Beşiktaş'ın coşkusunu göremeyebiliriz Fenerbahçe'de demiştim.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Ali Koç sözleri! - Sayfa 3

FENER'DE HEYECAN BİTMİŞ

Fenerbahçe'de heyecan bitmiş, 4 oyuncu gelecek hafta cezalı. Bunlar kasıtlı oldular diye söylemiyorum. Bırakmışlar artık. Maç başladı, 0-0 Fenerbahçe'nin tek pozisyonu yok. Rakibin 2 pozisyonu var, birisi net. Fenerbahçe, ilk kez ceza sahası içine girdi ve Ozan vurdu, kaleci kornere attı. Hemen hemen aynı atakla duran toptan golü buldu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Ali Koç sözleri! - Sayfa 4

FENERBAHÇE İÇİN BİR AVANTAJDI AMA...

Aslında, geniş alan takımı olan ve deplasmanda topladığı puanlarla ayakta kalan bir takım Denizlispor. Trabzonspor'u falan da yendi. Fenerbahçe için bir avantajdı.