SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den bomba sözler! 'Fatih Terim devre arasında...'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Karagümrük - Galatasaray maçını değerlendirdi

Rıdvan Dilmen'den bomba sözler! 'Fatih Terim devre arasında...' - Sayfa 1

Marcao'nun niçin kırmızı gördüğünü bilmiyorum. Karagümrük takımı galibiyete daha yakındı. Çok eksiği var, 7 eksiği var, önemli. Bu sinir bozukluğu, gerginlik olağanüstü bir durum değil. Salı günü maç vardı, bugün oynandı, salı bir daha var. Bütün takımlar için geçerli.

Rıdvan Dilmen'den bomba sözler! 'Fatih Terim devre arasında...' - Sayfa 2

Özellikle sakatlık, mental yorgunluklar olacaktır. Gerginlik biraz abartılı oldu ama hazırlıklı olmakta fayda var. Kavga gürültü haricine anlayış göstermek lazım. İlk yarıda maçın tamamını Karagümrük iyi oynadı. 2-3 tane gole yakın Karagümrük hücumunu gördük. Vitesi istediği şekilde yükseltti, indirdi. Rize'de 90+'lara kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Kayseri maçı ikinci yarısı harici iyi bir Galatasaray vardı. Karagümrük'ün lige çıkan takımlar içerisinde avantajı başkanı. Enzo Roco diye bir oyuncu var. Dolmabahçe'den ayrılmış, alalım demişler

Rıdvan Dilmen'den bomba sözler! 'Fatih Terim devre arasında...' - Sayfa 3

Maçın son yarım saatlik bölümü artık gerginlik içerisinde oynanmaya başladı. Maç sonu her iki tarafın da hakemle ilgili söyleyecekleri vardır. Karagümrük maçlarında ben Karagümrük'e hiç kıyak falan görmedim. Karagümrük gibi köklü bir camianın böyle yerlerde olması semt için önemlidir.

Rıdvan Dilmen'den bomba sözler! 'Fatih Terim devre arasında...' - Sayfa 4

Maçlar 0-0 başlar. İkinci yarı 0-0 başlamadı. Hoca devrede girmiştir, ortalığı yıkmıştır, "Uyanın beyler" diye. Gol yenince risk alındı. Oyun gerildi. Oyunun gerilmesi, Galatasaray'ı kontrolsüzlüğe götürürken, oyun üstünlüğünü de getirdi.