BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 2-2 berabere biten maçı Rıdvan Dilmen yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Nefesleri kesen mücadeleyi karşılaşmanın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı.

Maçın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayı şu sözlerle yorumladı:

"TÜRKİYE'DE TRABZONSPOR GERÇEĞİ VAR"

"Doğru oyun değildi ama çok heyecanlı maçtı. Trabzonspor kazanmak istiyordu. Beşiktaş keza öyle. Trabzonspor gerçeği vardır Türk futbolunda. Bakıyoruz hakikaten de, Türkiye'nin her yerinde kazanmak istiyorlar. Bugün de baştan sona kadar kazanmak arzusuyla oynayan, öne geçebilirken 2 kez geriye düştüler ve tekrar oyuna ortak oldular."

Beşiktaş-Trabzonspor maçında Caner Erkin'i zor sakinleştirdiler

"BEŞİKTAŞ'I BİR DAHA BÖYLE YAKALAYAMAZSIN"

"Beşiktaş'ı bir daha böyle yakalayamazsın. Şenol Güneş ve Beşiktaş için değerli 1 puandır. Kaldı ki, maçı kazanmak için Lens'in pozisyonuyla koparabilirlerdi. Ancak bu takımın üst üste yoğun maçlardan sonra rotasyonlu ve eksik kadroyla sahaya çıktığını hatırlatalım. Çok yıpratıcı geçti. Son dakikalarda artık Babel ve Caner çok yoruldu gerçekten."

"RODALLEGA MESAJ VERDİ"

"Trabzonspor'da oyuna girenlerin hepsi etkili oldu. Bugün Burak Yılmaz kariyerinin en kötü maçlarından birini oynadı. Rodallega ise Ersun Yanal'a mesaj verdi. Bak beni de oynat diyor. 1 gol attı, bir tane de kaçırdığı pozisyon var. Tabi ki teknik direktör tercihi belirleyecek."

"BEŞİKTAŞ MAÇI TRABZONSPOR İÇİN ASLINDA ŞANSTI"

"Beşiktaş o kadar yorgun ki, sadece bu maça hazırlanmış Trabzonspor'a karşı kaybedilmiş ciddi puan yoktur diye düşünüyorum. Taraftar da yoruldu. Yıpratıcı maçlar oynadı Beşiktaş. Hiç kolay değil. Aslında Beşiktaş maçı Ersun Yanal için şans oldu Trabzonspor için. Ayakta kalmak, camiadan özür dilemek için. İstanbul'da Beşiktaş gibi bir takımı yenerse özür kabul edilebilirdi."

Yorumlar
TREND HABERLER