BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş maçı yorumu

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın Sivasspor ile deplasmanda karşılaştığı ve 3-0 mağlup olduğu maçı yorumladı.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş maçı yorumu

Sivasspor - Beşiktaş maçının devre arasında NTV'de ilk yarıyı yorumlayan Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı...

"Beşiktaş bence ummadığı kadar pres yedi. Önde baskılı başladı Sivas ve 4 oyuncuyla baskı yaptı. Baskı altında Medel ile çıkamazsınız. Ljajic'i normalde forvet arkasıyken, sol iç oynatınca, orada bir sıkıntı yaşandı." dedi.

Dilmen ayrıca ilk yarıyla ilgili olarak Dilmen; "Her şeye gebe olan bir maç. Kulübede tabela değiştirebilecek bir oyuncu var mı? Üretecek oyuncu sıkıntısı var Beşiktaş'ta. Victor Ruiz için bir fikir oluşmadı aklımda. Caner önde kaldı, Boyd da çok yardımcı olmuyor, Ljajic de gelmeyince o bölge problemli kaldı, çok darbe yediler oradan."

'Quaresma 2 yıldır böyle'

Quaresma'nın durumu 2 yıldır böyle. Gitti, gidiyor, gitti, gidiyor... Maliyetli bir oyuncu, yaşı da bir yere geldi. Kapıdan kovsan, bacadan girer. Ülkesinden teklif almış olsa, muhtemelen giderdi, Beşiktaş da mali yükten kurtulurdu. Tatlı bela gibi."

Rıdvan Dilmen maçın ikinci yarısında ise; "Beşiktaş bugün mağlubiyeti hak etti, Sivasspor da Fenerbahçe'yi yendikleri maçın tesadüf olmadığını herkese gösterdi. 3-0 geride olmasına rağmen Avcı’nın hiç risk aldığını görmedik, korkunç bir şekilde kaos içindeydi, oyun disiplininden kopmuş bir takım yönetti. Oyuncuların maça konsatrasyonu, maça odaklanması eksikti. Takımlar 3 gün uykusuzluğa dayansalar, Sivasspor 3 gün üst üste Beşiktaş'ı yenerdi."

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER