BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen Sivaspor Beşiktaş maçını değerlendirdi

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Sivaspor ile Beşiktaş arasında oynanan lig maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen Sivaspor Beşiktaş maçını değerlendirdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasının kapanış maçında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendirdi. 

İşte Dilmen'in açıklamalarından derlenenler; 

"Beşiktaş 6. kornerde golü buldu, 6 tanenin 4 tanesinde de etkili oldu. Beşiktaş, Türkiye'de duran topları en çok etkili kullanan takımlardan, onun dışında pozisyona çok girmedi. Sivas takımının fikstürüne baktığımızda kalan 5 maçın ikisi içeride Başakşehir ve Galatasaray ile. 35 puanı var ama her puan kötü değildir. Bunun için çok açık oynamıyorlar."

BURAK YILMAZ ŞAHANE...

"Duran topta 1-0 öndeyken geride atlet oyuncu bırakırsınız. Diabate ligimizin en süratli oyuncularından. Medel, çabuk oyuncudur ama sürati Beşiktaş'ta ilk 10'a girmez. Lens'i biraz daha arkaya çekebilirlerdi. Golde Karius bir şey yapamazdı. Çıktı ve açıyı kapattı ama oyuncu fena da vurmadı. Kaleci yapacağını yaptı, bence doğru bir açıya kadar çıkmaya çalıştı. Her gole saygı duymak lazım. Burak Yılmaz şahane bir vuruşla, özgüvenle takımına 3 puan kazandırdı." 

BEŞİKTAŞ ŞİMDİ DAHA RAHAT

"Beşiktaş havlu atmak üzereyken Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşması sonrası kafa karışıklığı ortadan kalktı. Şimdi daha rahat. Takım da herkesi yanıltıp 5'te 5 yaptı.. Sahanın en iyisi 70 dakikalık bölümde Gökhan'dı. Maçın geri kalanında ise Atiba ve Ljajic'ti..Trabzonspor'un da takip ettiği bir maçtı. Onların da 3. olma şansları devam ediyor.. Şampiyonluk noktasında hala ibre Başakşehir'den yana ama hiç hesapta olmayan Beşiktaş da devreye girdi. Yorucu maçlar oynadılar aslında, hem de teknik direktörünün Haziran'da olmayacağını bilerek buralara kadar geldiler"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER