GALATASARAY

Rıdvan Dilmen: Pişmiş tavuğun başına gelmez

Galatasaray, Süper Lig'de Bursaspor'u konuk ederken Rıdvan Dilmen mücadeleyi canlı yayında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Pişmiş tavuğun başına gelmez

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray evinde Bursaspor'u konuk ederken Rıdvan Dilmen mücadeleyi canlı yayında değerlendirdi.

Galatasaray'ın ilk yarı performansını yorumlayan Dilmen; "Fatih hoca şapkadan çıkacak hayvan kalmadı demişti ya, öyle yine gerçekten." ifadelerini kullandı.

"Dua edelim Schalke maçına yetişir"... "Muslera yıllardır duran toptan gol yiyor, bu sefer arkaya bir adam koymuş, çizgiden çıkardı. Galatasaray'da 3 oyuncu adele sakatlığı nedeniyle çıktı. Yorgunluk oldu demek ki, bir sıkıntı oldu. Dua edelim ki çıkan oyuncular risk almamak adına çıkmıştır ki, Schalke maçına yetişir. Yenerse gruptan çıkma şansı çok artar çünkü."

"Pişmiş tavuğun başına gelmez"... "Pişmiş tavuğun başına gelmez derler ya, hakikaten o durumda Fatih Terim. 2. yarıda minimum 49 dakikalık bir müsabaka var, Bursaspor da hücum oynamaya çalışan bir takım. Aybaba rakip takım eksik oynuyor düşüncesiyle açılırsa, cezayı G.Saray kesebilir."

Galatasaray taraftarı çıldırdı: ''Defol git Belhanda''.


"Garry Rodrigues'in araya bir son vermesi lazım, bir tutukluğu var. İnşallah Schalke maçında buna son verir."

"İlk yarıda ne kalite, ne de üretkenlik var."

"Ozan 2 kritik hata yaptı"... "Ozan Kabak'ın daha Galatasaray'da yapacağı işler var, daha deneyim kazanması lazım. Bugün 2 kritik hata yaptı, bunlar öğrenilebilecek hatalar."

Eren Derdiyok'a övgü... Maç sonu değerlendirmesinde Dilmen: "Önemli oyuncu Eren Derdiyok'tur. Yedekten giriyor, golünü atıyor. Profesyonellik anlamında önemli bir oyuncudur Eren Derdiyok." ifadelerini kullandı.

"Kaybedilen 2 puan olarak gözükse de, kazanılan 1 puan olarak değerlendirmek lazım. Bir yerde takılacaksınız zaten."

"Maliyeti en düşük olan takım Bursaspor'dur"... "Ekonomik problemi olan her takıma tavsiyemdir, Samet Aybaba ile çalışssınlar. Şu anda ligde maliyeti en düşük olan takım Bursaspor'dur."

"Milli ara geyiğini pek sevmem. Fatih hocanın tek pişmanlığı vardır. Neden Eren ile başlamadım diyebilir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER