SÜPER LİG

Rıdvan Dilmen Hikmet Karaman'ı eleştirdi

Rize'de Galatasaray'ı 4-3'lük skorla İstanbul'a gönderen takımın hocası Hikmet Karaman, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in eleştiri oklarına hedef oldu.

Rıdvan Dilmen Hikmet Karaman'ı eleştirdi

Spor eleştirmeni Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor'un kazandığı maçın ardından yaptığı eleştiride Hikmet Karaman'a rağmen Rizespor'un kazandığını iddia etti.

"Hikmet Karaman'a rağmen Rize kazandı. Ülkemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden biri. Her şeyi yakından takip eder. Beşiktaş maçını kaybettikleri halde Hikmet hocayı tebrik etmiştim. Şimdi kazanlıkları halde tam tersini söylüyorum"

ROTASYON LAZIMDI

"Umut'a gösterilen kart yanlıştı. Bu da Hamzaoğlu'nun başına iş açtı. Böylece Rize maça dahil oldu. Hamzaoğlu, Hakan Balta'yı kesin dinlendirmeliydi. Rotasyon lazımdı. Selçuk da bir yerde fire verecekti. Karaman gerçekten takımının kafasını taktiksel olarak karıştırmış. Rakibe bol bol pas imkanı verdiler, pres yapmadılar. Bunun çalışması olmaz."

Hamzaoğlu: Böyle goller yememeliydikGalatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-3 kaybedilen Rizespor maçının ardından son dakikalarda yenen 2 goldeki hatalarına değindi.

"Galatasaray çok rahat maç oynarken 2 sakatlık birden yaşadı. Hamzaoğlu, Burak'ı ya da Umut'u çıkaracaktı ama Semih sakatlandı. Bu onun adına talihsizlik oldu. Hiç hamle yapamadı. Bu artılarla eksilerle masaya yatırılması gereken bir maç. Öne geçti, berabere oldu, geri düştü, yine öne geçti. Her şey oldu."

"Kadrolara bakınca bu maçta gol olmama ihtimali yok. Sahadaki oyuna bakınca da yok. Maçın temposu Galatasaray lehineydi. Umut'un atılması Rize'yi maça soktu."

Yorumlar
TREND HABERLER