FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen hakemleri topa tuttu

NTVSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen, Eskişehirpsor-Fenerbahçe maçına yönelik değerlendirmesinde hakemleri sert sözlerle eleştirdi.

Rıdvan Dilmen hakemleri topa tuttu

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi Dilmen hedef tahtasına maçın hakemi Alper Ulusoy'u oturttu.

İşte ünlü yorumcunun açıklamaları;

"Hakemin göremediği bir penaltı vardı. Sonra saçma sapan bir penaltı verdi. Hakem ilk net penaltıyı veremedi. Ondan sonra arıyor arıyor nerede penaltı vereceğim diye..."

Eskişehirspor Fenerbahçe maçının sonucu ve özeti

'Kötü maç yönetiyorlar'

"Bizim hakemlerimizin mental problemi olduğu sürece Türk hakemliği hiçbir yere gelmez. Her maç için geçerli olan bir şey var hakemlerimiz çok kötü. Bu yıl çok kötü maç yönetiyorlar."

Eskişehirspor Fenerbahçe maçında tartışmalı an

'Fenerbahçe bir tarz oluşturdu'

"Fenerbahçe bir tarz oluşturdu, zaman zaman eleştirilen Pereira da 43 puanı cebine koydu. Ahlaki olarak hakemlerin konuşulması doğru değil."

'Müftüoğlu'nun sözleri doğru değil'

"Kuddusi Müftüoğlu'nun 'Antrenörler ilk önce kendilerine baksınlar' sözleri doğru değil. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın sözlerini yüzde yüz doğru bulmuyorum."

TFF'den skandal hata!

Mesut Hoşcan'a ağır eleştiri!

"Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan'ın açıklamalarına katılmıyorum. Başkanlar önce kulüpleri düzgün yönetecek, batırmayacak. Bugün Mesut Hoşcan, yarın başka bir kulüp başkanı çıkıp konuşacak. Siz önce kulüpleri düzgün yönetin. Ey Eskişehirspor Başkanı! Sen futbolcuların paralarını ödüyor musun? Sonra da suçu hakemlere atıyorsunuz"

Yorumlar
TREND HABERLER